16 February 2013

Wedding Monogram

Assalamualaikum wbt...

Dah lama nina try nak buat wedding monogram nih. Dan malam ni dah jadi dah. ;p

Kelakar kan lagi sebulan lebih nak kawin baru nina buat monogram. Sebenarnya ada cerita di sebalik monogram ni. Ceritanya macam ni, masa nina ambik kad kahwin last week, nina tengok sampul kad kahwin tu kosong, macam tak bermaya. Nina terfikir untuk buat something kat sampul tu dan akhirnya monogram ni terhasil...

Yeahhh nina nak print monogram ni kat sampul kad kahwin. Meh nina tempek cket Official Monogram nina.


Walaupun ianya biasa2 je, tapi nina still suka. hehe.

 Nina nak sambung DIY untuk guest book, sampul kad kahwin, props & etc ni. Amboi banyak kan. Dulu2 masa 2,3 bulan sebelum wedding sibuk uruskan vendor, now dah setel banyak mende, kita fokus kat DIY plak. Hope sempat la kan. Oh ye untuk baju akad nikah dah siap patch lace and manik, nanti nina tunjuk. Sabar ye u ollss... hehe ;)

P/s : banyak yg nina ckp nk review, tapi still tak buat. Tak sempat, nnti ade mase nina janji akan tunaikan. One more things, thanks pd sape2 yang komen dan maaf kalau nina lambat reply, then pd new followers, thanks jugak sebab follow nina. Really appreciate it. Apalah ada pd blog nina yang merepek ni kan. btw ade mase, nanti nina blogwalking ye. * Hugs*

11 comments:

  1. kreatif of u... cik pia pun ingt nk wt monogram jugk, sbb nye tertipu dgn vendor kad kawen, dia kata ada sampul surat bercetak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpakse la cik pia, sebab tengok sampul putih tu mcm bosan plak. kosong je, even org ckp kalau sampul bercetak agak mahal kalau pos, xpela nina xkisah, Sebab kebanyakan bg by hand, so xde hal la. hehe Oh yeke pia? Pia kena buat jugak la monogram kan..

      Delete
    2. oohh, klu kita post, nnt harga setem mahal ek nina? cik pia xtau la plk... heee.. tq for the info..

      Delete
    3. haah pia. ade org ckp kalau sampul ade print pape nanti stem akan double.. nina pnh terbace review dri ex b2b. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. bese2 je PA. nina edit2 yang jumpe kat google. hehe

      Delete
  3. wauuuuuuuu rajinnn nina..hehe.

    ReplyDelete
  4. nanti dh siap semua DIY buat review/tutorial tau hehe

    ReplyDelete
  5. cntiknye monogram...sy tak rjn nk wat...hehehe

    ReplyDelete

Dont Forget To Leave A Comment ya? Thanks You So Much ! ;)